Två formlösa lag tar ställs mot varandra när Florida tar emot NY Islanders natten mot fredag, och här tar jag ställning.

Florida slåss med NY Rangers, Boston och Carolina vilket lag som ska vinna Eastern Conference, och det är jämnt då det bara skiljer tre poäng mellan lagen.
På slutet har man bara vunnit en av de sex senaste matcherna, vilket gjort att man halkat efter lite, och nu gäller det att studsa tillbaka och avsluta grundserien på ett bra sätt.

Man kommer närmast från förlust mot just Boston med 3-4 i en tight match, och trots en 3-2 ledning med 4.22 kvar så lyckades man slarva bort segern. Ser man på truppen så håller den hög klass i Tarasenko, Tkachuk Barkov och Reinhart, så det finns riktigt bra spelare offensivt, och nu när man ställs mot ett formsvagt NY Islanders ska man ha god segerchans.
Gadjovich är ett frågetecken inför matchen.

Tuff uppgift väntar NY Islanders

NY Islanders form är riktigt svag för tillfället och sett till de tio senaste matcherna har man bara plockat sju poäng.
De sista åtta har man bara segrat i en match och nu senast blev man nollade mot NJ Devils, så att det nu är riktigt tufft motstånd som väntar är klart negativt.
På hemmaplan gör man också sina bästa matcher, så att det är bortais är även det ett minus.

Truppen har några skickliga spelare i Barzal, Horvat och Nelson och Dobson, men jämfört med hemmalaget så är man inte på samma nivå, något jag tror visar sig i matchen.
Mayfield saknas i matchen.

Florida har visat att man håller en riktigt hög nivå och nu när ett formsvagt NY Islanders kommer på besök ska man ses med mycket goda segerchanser, och jag går på hemmaseger i matchen.

Bobrovsky (Unconfirmed) - Varlamov (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip