Värnamo tar mot Halmstad på söndagen.
Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen.

NYHET! Megabonus från Campobet → 

Matchen spelas på Påskbergsvallen i Varberg. Så nästan neutral plan, till och med lite fördel för bortalaget HBK.

Hade "undern" på Halmstad även i deras match mot Bajen i torsdags. Tycker det var en undermatch, gick mot mållöst i halvtid och då hade spelet suttit vill jag lova. Tyvärr bjöd Hammarby på ett bolltapp och Halmstad gjorde 1-0 med första halvleks sista spark i stort sett.

I övrigt är Halmstad alltjämt tajta bakåt och bjuder på väldigt lite skönlir framåt. Det är sig likt med Haglund. Släppte till väldigt få målchanser mot ett uddlöst Hammarby. Verkar återigen vara väldigt konsekventa med att spela på samma sätt oavsett motstånd. Så tror inte det blir en annorlunda inställning i den här matchen.

Värnamos offensiv skrämmer inte

Hemmalaget Värnamo står på fyra gjorda mål hittills. Flera av dessa har varit sjuka långskott som normalt inte går in. Det är inte på samma sätt som för Västerås att de skapat sjukt mycket men inte fått utdelning. Tvärtom, det har varit torftigt spel med rätt få målchanser. Saknar Oscar Johansson och Ademi från i fjol och en sån som Engvall har inte kommit igång alls hittills. Simon Thern har missat de senaste matcherna och han saknas också då det ändå är en spelare som kan hitta på saker.

Två lag som jag tycker är rätt så kalla offensivt. Överlag varit tajta matcher mellan de här lagen i såväl Allsvenskan som när de drabbat samman i friendlies. Bortagräs, säkert lite långhårig matta, rätt kort vila från veckoomgången...

Jag tror inte det här blir något skönlir. Underspelet tror jag är en bra startposition när matchen börjar, bör kunna gå att sälja av det med ett överspel live på en lägre lina hyfsat tidigt om det skulle behövas.

Speltips: Under 2,5 mål i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip