Lördagens bästa spel finner jag i V75-5 på Örebrotravet som körs som lopp 10 där jag spelar plats på formstarka 3 Combat Fighter. Femåringen har verkligen utvecklats rejält de senaste månaderna och matchats flitigt på V75 där han hävdat sig mer än väl. I näst senaste starten i en V75-Final på Solvalla så löpte han dött lopp med en sådan fin häst som Danao Degli Dei innan han i senaste starten hade lite otur och fick trafikproblem in mot upploppet och pressades då sedan aldrig över mål. Nu står han på nytt intressant till här med ett perfekt startspår och då han är väldigt snabb ut den första biten från start så finns det ingen varken inifrån som kan ta emot honom eller utifrån som kan ta sig förbi honom normalt sett. Denna gången vill nog kusken Erik Adielsson köra i tätpositionen och om man sedan kan få dämpa tempot en bit mitt under loppet så ska det förstås vara en hygglig segerchans, men en väldigt bra platschans att han ska sluta bland de tre främsta i mål och det ör vad mitt spel är på Combat Fighter.


Motstånd saknas givetvis inte när det är V75 och främst är det 6 Winterburn som höjer sig och har stått för flera starka prestationer på slutet. Sexåringen imponerade näst senast i en V75-Final på Solvalla då han efter en tung resa utvändigt ledaren ändå visade sig starkast till slut och vann och efter den segern så debuterade han senast i Silverdivisionen där han gjorde det bra direkt som tvåa efter en fin avslutning. Här står han intressant till återigen och från ett bra utgångsläge så kommer sexåringen att få en fin resa på nytt och om så krävs så tål ju Winterburn som bekant att göra en hel del grovjobb själv och med sin fina form och utveckling så ska han räknas som ett hett segerbud här.

En annan tidig utmanare är italienskan 12 Dea Sprint Bar som efter ett par fina insatser i Frankrike under vintern gjorde en rejäl prestation i sin debut på svensk mark senast. Hon fick då ett tufft lopp men höll trots det bra till en tredjeplats och bör ha gått framåt i form efter den starten. Utgångsläget här är återigen lite jobbigt och det kommer att krävas en hel del tur under loppets om hon ska komma till, men om Dea Sprint Bar har turen på sin sida så går hon hela vägen in i mål och ska då räknas tidigt här.




3 Combat Fighter

Spel: Plats (1-3)

Odds: 1.85

Bolag: bet365


Lycka till!
Christoffer

This is the stats tab
This is the post tip