Speltips: BLGM & Ö2,5 mål i matchen till 1.66 hos bet365 .
—-



Ett vilt kämpande Burnley, som faktiskt börjat ta lite poäng på slutet, reser till Old Trafford under lördagen för att försöka få med sig poäng mot Manchester United.

Faktum är att båda lagen kommer från respektive matcher mot Sheffield United. Manchester United segrade med 4-2, medan Burnley vann med 4-1.
En fördel att ta med sig är att Burnley har med sig fyra dagar extra vila till den här matchen, då Uniteds möte mot Sheffield tog plats under onsdagen.

Uniteds seger mot Sheffield var länge jämn resultatmässigt, men United var det bättre laget över 90 minuter. Det säger dock inte supermycket, då Sheffield United fortsatt är fruktansvärt svaga.
Något vidare försvarsspel bjuder United fortfarande inte på, men offensiven har börjat få igång poängproduktionen betydligt bättre än tidigare under säsongen. En stor faktor till det tycker jag är Bruno Fernandes, som den senaste månaden varit i betydligt mycket bättre form.

Burnley har som sagt börjat plocka en del poäng. Man har tagit poäng i sex av de sju senaste matcherna. Endast två vinster på dessa sju matcher, men poängsnittet är betydligt mycket bättre nu än det varit under säsongen.
Spelmässigt tycker jag är man inte alltid bättre, men det är poängen som är viktigast just nu med tanke på det prekära läget man befinner sig i.

Målrikt på Old Trafford

Jag är rätt övertygad om att vi kommer få se en rätt målrik match på Old Trafford.
Uniteds fem senaste matcher har innehållit hela 27 mål under ordinarie tid, där resultatraden har sett ut som följande:

4-2 v Sheffield United
3-3 (4-3) v Coventry
2-2 v Bournemouth
2-2 v Liverpool
4-3 v Chelsea

Burnleys senaste fem matcher på bortaplan? Inte riktigt 27 mål, men fortfarande hela 17 mål vilket fortfarande är högt.
Burnley behöver också fortsätta ta poäng, och helst av allt segrar, för att hänga kvar i Premier League. Jag tror man ser den här matchen som en fullt möjlig chans att göra just det, mot ett United som endast fått 3 dagars vila och som läckt en hel del bakåt.

Ett frenetiskt kämpande Burnley mot ett lite tröttkört United som spelar sin tredje match på sex dagar ger mig känslan av en målrik och jämn historia, precis som det brukat vara när Manchester United ställt upp för match den senaste tiden.
BLGM & Ö2,5 mål i matchen till 1.66 hos bet365 blir mitt spel!
This is the stats tab
This is the post tip