Speltips: Över 2,5 mål i matchen till 1.87 hos Bethard .

Nederländerna och Skottland träningsspelar under fredagskvällen då båda nationerna ska börja varva upp inför sommarens EM-slutspel.

Hemmalaget har samlat en slagkraftig trupp till de två landskamperna man har i denna samling.
Jag tycker detta holländska landslag börjar ta en väldigt fin form. Försvaret har under en längre tid varit lite väl svagt, men nu har Van Dijk fått gedigna mittbacksalternativ bredvid sig i form av Aké, De Vrij och De Ligt.

Offensivt finns det en drös spelare med högsta kvalité. Man har producerat mycket mål den senaste tiden och mot ett Skottländskt försvar som, åtminstone inte namnmässigt, är speciellt starkt kan man nog ha ganska kul.
Det ska läggas in i beräkningarna att Nederländerna möter Tyskland i början av nästa vecka och vi får se i vilken av matcherna man matchar den bästa elvan. Oavsett kommer samtliga spelare vilja visa upp sig inför stundande EM, så någon lunkmatch tror jag inte på.

Offensivt har Skottland ett par spelare som absolut håller hög kvalité. Defensivt, och speciellt i mittlåset, tycker jag dock det ser rejält svajigt ut.
När Grant Hanley och Scott McKenna är borta med skador är en mittbacksuppsättning med Jack Hendry och Liam Cooper som de två mest etablerade spelarna inte speciellt kul i min mening.
Detta kan vi tydligt se i de tre senaste matcherna där resultaten lyder som följande:

3-3
2-2
1-4

Förberedelserna inför EM rullar igång

Skottland har visat sig vara förmögna att både göra mål, men också släppa in en hel del i de sista landskamperna. Nederländerna har en offensiv som ska kunna såra Skottland, och det bör vara två nationer med spelare som vill visa upp sig för sina respektive förbundskaptener inför sommarens EM.

Över 2,5 mål i matchen tycker jag är ett kul spel att ha igång under fredagskvällen, och spelas till 1.87 hos Bethard !
This is the stats tab
This is the post tip