Lopp 8 - 640m auto

Här hittar vi ytterligare ett drag till låg procent. 2 Barry Wadd har stått för flera starka prestationer på slutet utan att få någon riktig utdelning på det. För två starter sedan slutade gick han imål som fyra i en bronsfinal och såg inte helt tom ut när mållinjen passerades på 1.11,5 över 2140m. Senast valde man efter tuff körning inledningsvis att släppa spets och satt då fast med sparade krafter in i mål. Känslan är att formen är på topp och att Barry Wadd är förtjänt av att få lite utdelning snart. Utgångsläget är bra och och kan han bara undvika strul längs vägen kan det bli retroaktiv utdelning ikväll. När vi får 1,80 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

9 Beacon Kronos har inte haft tur med spårlotten på slutet. Han har lottats till ett bakspår ikväll för tredje gången i rad. Men kvällens lilla startfältet får ändå ses som ett plus för Beacon Kronos här. Han hade inte startat på tre månader inför den senaste starter och nu med det loppet i kroppen bör formkurvan peka uppåt ikväll. Kunnande och kapacitet vet vi finns och löser det sig bara någorlunda med positionerna längs vägen så är Beacon Kronos i högsta grad segeraktuell här.

4 Mission Beach är kvick iväg från start och kan vara den som hittar till spets initialt. Oavsett vilken taktiken Marcus Lilius som sitter i vagnen sen väljer så är ekipaget garanterat ett bra lopp. Till spännande spelprocent är även detta ett ekipage jag streckar tidigt.

8 Kia Ora är en bra häst det vet vi alla om, men vi vet och om att det normalt sett är väldigt svårt att vinna sprinterlopp med spår åtta bakom bilen. När hon dessutom ser ut att bli favorit ikväll så väljer jag att stå över.

2 Barry Wadd
Lopp 8 - Gävle
Spel: Pltas
Odds: 1,80
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip