Dagens rek är till Dannero lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 2 Te Quiero Grif mot nummer 6 Ebony Boko.

Te Quiero Grif har gjort två starter i ny regi för Anna Näslund och har gjort det klart bra i båda dessa trots att det inte blivit någon seger.

I regidebuten avslutade han vasst till andraplatsen bakom Reigning Moni och gången efter det så slutade han trea i ett V75-lopp som vanns av Eldorado B.

Från ett bra spår här så sitter han fint till direkt och då tror jag han kan blanda sig i segerstriden här men oavsett så tror jag på bra chans att han är före Ebony Boko i mål.

Ebony Boko är blixtrande snabb den första biten och jag tror han sitter i spets omgående och om Oskar J Andersson som kör hästen skulle få bestämma en del i ledningen så kan han bli svårfångad för övriga ekipage.

Det är dock inte säkert då det är fler startsnabba hästar med i loppet bland annat nummer 8 Highspirit och skulle Ebony Boko få utstå hård press utvändigt så tror jag att han kan få svårt att stå emot Te Quiero Grif över upploppet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Te Quiero Grif - Ebony Boko
Dannero lopp 6
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip