Lopp 9 - 1640m auto

En som kommer med bevisad form till kvällens start är 3 Dynamite Sensation. Jag räknar med att man ikväll kommer göra allt man kan för att hålla ut 4 Agassi Broline från start och lyckas man med det ökar också segerchanserna rejält. Dynamite Sensation kommer med två raka segrar på kontot och det är från just ledningen samtliga fyra seger har bärgats. Ikväll är det dessutom debut över kort distans vilket är intressant. I min bok sitter Dynamite Sensation i spets efter en bit och i den positionen går jag sen rakt ur på honom. När vi får 3,65 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

Motbud
4 Agassi Broline gör ikväll en spännande comeback efter tre månaders frånvaro. Formen är givetvis svårbedömd men från stallet rapporteras det att Agassi Broline tränar positivt och att han ska vara väl förberedd inför dagens uppgift. Agassi Broline är kvick iväg från start och skulle Björn Goop dessutom hitta tidigt till spets ikväll är detta hästen att slå. Men jag är inne på att det väntar svar invändigt och med tanke på att det nu är comeback kommer jag vilja gå emot.

Nämner även 2 Theycallmesixten som har gjort många bra lopp under året men som kanske inte var som bäst senast. Formen är vacklande men skulle André Eklunds fyraåring studsa tillbaka här och prestera bra igen finns det gott om kunnande i Theycallmesixten.

3 Dynamite Sensation
Lopp 9 - Axevalla
Spel: Plats
Odds: 3,65
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip