V75 körs denna lördag på Åbytravet i Mölndal och jag har hittat dagens bästa spel i V75-5 som körs som lopp 9 där jag spelar plats på 2 Hashtag Simoni. Detta är en femåring som i år mest matchats i tuffa lopp inom Svenska Travligan och på V75 där han har visat att han hävdar sig väl men har inte riktigt haft den rätta turen med sig då han mest har fått starta från tuffa utgångslägen. Han var senast ute i ett lite mer vanligt lopp vilket han gillade då han efter att ha fått göra grovjobbet utvändigt ledaren under slutvarvet kunde koppla greppet enkelt in mot upploppet och sedan blev segern väldigt enkel och formen är riktigt fin för dagen som det ser ut. Nu provar man att gå ut i ett tuffare lopp här igen men man har äntligen haft stolpe in när det kommer till spårlottningen då man har lottats till ett perfekt andraspår bakom startbilen som gör att han kommer att sitta bra på det direkt här. Dessutom får han en duktig kusk för loppet upp bakom sig i Linda Sedström som ska kunna bjuda Hashtag Simoni på ett fint lopp här men då han även är stark så lär hon nog vara rätt så offensiv här om så krävs då han tål att göra en hel del jobb själv och här i ett öppet lopp så tror jag mest på Hashtag Simoni som jag spelar ska sluta bland de tre främsta och det ska det vara toppchans till. 

Om man ser till motståndet så är det ett jämnt lopp där den som är värst emot gör resan från Norge och det är 10 Lexus B.R. som är en riktigt läcker häst och har på karriärens tolv starter tagit åtta segrar och två andraplatser. Han har tidigare matchats i Sverige och på V75 med fina resultat och han var väldigt fin vid seger i sin senaste start hemma i Norge då han från ledningen hade full kontroll loppet igenom och vann säkert och det var ett fint formintryck. Nu har han lottats till ett bakspår vilket inte är helt optimalt men han är allround och kan även tävla bakifrån och med en startsnabb rygg från början här så bör kusken William Ekberg kunna komma igenom rätt så hyggligt här tillsammans med Lexus B.R. som med lite tempo på loppet vilket det ser ut att kunna bli lär vara segeraktuell till slut. 

Ytterligare en häst värd att nämna är 6 Cameron som har haft ett mycket bra år då han på tretton starter slutat bland de tre främsta nio gånger varav fem har slutat med seger. Han har matchats i tuffa sammanhang och han var duktig som trea senast på V75 i Eskilstuna då han från ett hopplöst utgångsläge avslutade väldigt bra och via 1.08.7 sista 800 meterna så visade han fin form. Utgångsläget den här gången är klart bättre och kusken Victor Sundgren är offensiv så det lär bli laddning från start här med Cameron som är kvick ut den första biten och bör han chans att kunna nå ledningen här eller iallafall en position i den främre träffen och visst ska han räknas tidigt med sin fina form.


2 Hashtag Simoni

Spel: Plats (1-3) 

Odds: 2.50

Bolag: bet365


Lycka till!

Christoffer 

This is the stats tab
This is the post tip