Lopp 9 - 2100m auto

Flemming Jensen låter påställd kring 2 Galliano Peak idag. Senast blev det fel och den prestationen är inget hästen ska bedömas på. Detta är en individ som helst vill vara med i den främre träffen hela vägen och idag från ett passande utgångsläge är siktet inställt på ledningen. Kapacitetsmässigt är Galliano Peak bra för klassen och att man aviserar helstängt huvudlag för första gången här är spännande. Kommer Galliano Peak tidigt till ledningen är han hästen att slå. När vi får 2,75 på att man placerar sig topp tre i loppet så spelar jag.

10 Lipton Scott har gjort det bra i år och kommer nu med tre segrar på fem starter. Näst senast vann man dessutom på V75 på ett tilltalande vis. Senast var insatsen återigen bra och att man fick ge sig mot en bra Ringo Adore är inget att säga om. Utgångsläget är vad det är idag, men formen är bra och skulle det bara bli aningen överpace på loppet från start så kommer Lipton Scott kunna dra nytta av det till slut. Lipton Scott kommer att fälla många den sista biten.

8 Decathlon är en härdad och rejäl individ för klassen. Han vann på bra sätt senast och är i bra slag för dagen. Utgångsläge blev dock inte det bästa, men han kan öppna bra och skulle det laddas fullt ut från start denna gången och att Magnus A Djuse hittar en passande position efter en bit så finns det både kunnande och kapacitet i Decathlon för att seger strida här.

2 Galliano Peak
Spel: Plats
Odds: 2,75
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip