Lördagens bästa spel hittar jag i V75-5 som körs som lopp 9 där jag i ett öppet lopp väljer att spela plats på 1 Kilgore. Detta är en herre som stallet har haft en hel del höga tankar om men som inte vunnit lopp fram tills i år då han har växlat upp och på sju starter i år så har det blivit fem pallplaceringar varav två stycken segrar. Senaste segern tog han i sin senaste start då han var ute på V75 i början av juni och vann då mycket enkelt efter att ha tagit hand om ledningen och sedan stannat där hela vägen in i mål och det var då ett rejält intryck. Även den här gången så är utgångsläget bra för fyraåringen som är kvick ut den första biten och bör ha bra chans på att hålla upp ledningen den första biten vilket givetvis är planen här från kusken och tränaren Daniel Wäjersten. Jag väljer att spela plats på Kilgore här då han om han inte kan ta hand om ledningen kommer att få en fin resa ändå i den främre träffen och med den fina form han har visat på slutet så tycker jag att det ska vara en mycket bra chans till en ny pallplacering här.



Motstånd saknas förstås inte när det vankas V75 och värst emot enligt mig är 4 Erik The Phantom som börjar komma igång igen på allvar och är riktigt bra när han väl får det att fungera. I senaste starten på Solvalla för tio dagar sedan så fick han göra jobbet själv från utvändigt ledaren och när denne galopperade mitt på upploppet så såg femåringen ut att gå mot segern men åkte då dit i sista steget och fick nöja sig med en andraplats. Det loppet bör ha fört fram honom en bit inför denna uppgiften som givetvis är spännande och tighta starter här bör vara bra för Erik The Phantom som tål att göra en hel del jobb själv och är mitt motbud här.



Ytterligare en värd att nämna är 2 Call Me Gleipner som tagit stora kliv i sin utveckling hittills i år då han bland annat var i final av Kungapokalen i början av maj där han galopperade i rygg på ledaren in mot upploppet. Efter det fick han en vila på 1.5 månad och var i senaste starten riktigt bra då han efter en startgalopp kördes ikapp fältet till en invändig position och sedan in mot upploppet så kunde han lyftas ut ett spår och avslutade då sylvasst fram till en målfotoseger. Det var verkligen ett häftigt intryck på fyraåringen som här har lottats till ett perfekt utgångsläge som gör att han kommer att få en fin resa i den främre träffen och med lite tightare starter nu för Call Me Gleipner så ska formen vara riktigt bra och han är tidig här.







1 Kilgore

Spel: Plats

Odds: 2.00

Bolag: bet365



Lycka till!
Christoffer

This is the stats tab
This is the post tip