Lopp 8 - 2140m volt

10 Tekno Jerven är ett intressant drag i loppet. Detta är en individ som besitter bra kunnande och som knackar på dörren bakom de främsta kallbloden i landet. Hans akilleshäl är dock att han inte är helt att lita på, det har blivit 17 galopper på sina 27 starter i livet. Men felfri kommer man kunna öppna bra från sitt springspår och då kan man köras offensivt från start. Lyckas man nå hela vägen fram till ledningen är man hästen att slå för övriga. Förstahäst.

13 Bellfaks är en rutinerad herre som kommer med formen på topp. Det har blivit fyra segrar på de fem senaste starterna. Han har visat att han går bra både i ledning och bakifrån, och även om uppgiften idag är tuff på förhand med 40m tillägg så ska han räknas tidigt. Bellfaks är kvick från start och utan strul längs vägen är man med och utmanar om segern.

6 Gorm mötte flertalet av dagens konkurrenter för två starter sedan, fick då ett tufft lopp men gjorde det klart bra som fyra i mål. I den senaste starten tog man en enkel seger från ledningen och med en bättre resa än för två starter sedan idag kommer man kunna blanda sig i segertiden på nytt. Intressant till låg procent. 

9 Guli Roy har tagit ytterligare kliv för sin nya tränare Andreas Wallin och kan bli farlig att nonchalera hör vid gardering. Är i får 2,50 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

9 Guli Roy
Lopp 8 - Bergsåker
Spel: Plats
Odds: 2,50
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip