Lopp 8 - 1640m volt

7 Kinge Svarten blir mitt förstaval i loppet med tanke på att han är min troliga ledare. Kusken Vemund Madsen Drolsum är optimistisk på förhand och jag menar på att om han kört i jämnt hårt tempo från start så kommer övriga få svårt att ta sig förbi honom på en snabb sommarbana i Rättvik. Kinge Svarten håller bra form och till 13% är spelvärdet högt. Jag spelar även vinnare till 4,00.

12 Ramstad Balder har två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna . Nu har man visserligen inte startat på nästan två månader, men Ramstad Balder brukar sällan behöva lopp i kroppen och från tränarhåll meddelar man att Ramstad Balder är redo för en bra insats direkt. Tillägg är aldrig enkelt över kort distans, men utan strular det inte längs vägen finns både fart och kunnande för att kliva runt samtliga.

Nämner även 10 Grislefaksen G.L. som var ute i Norskt Mästerskap senast och stod för en rejäl insats efter sin galopp. Notera även att han står perfekt inne i loppet här och med pengar intjänade senast hade Grislefaksen G.L. inte fått starta här. Styrka besitter han, men distansen är ett litet frågetecken.

7 Kinge Svarten
Lopp 8 - Rättvik
Spel: Vinnare
Odds: 4,00
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip