V75 körs denna lördag på Hagmyren i Hudiksvall och jag har hittat dagens bästa spel i V75-4 som körs som lopp 8 där jag spelar plats på 14 Mi Amore Bros. Detta stoet har haft en fin utveckling under fjolåret och även i år då hon på tio starter slutat bland de tre främsta sju gånger varav en har slutat med seger och detta mot tufft motstånd under hela året. I sin senaste start så var hon ute över en kanske inte för hennes del helt passande kort distans och hon lyftes då ut i ett andraspår kort efter start och fick sedan göra jobbet utvändigt ledaren lite på avstånd men höll ändå farten bra hela vägen in i mål till en andraplats och visade att formen fortsatt är bra. Den är gången är det lite annorlunda förutsättningar då hon startar med 20 meters tillägg men från ett bra startspår så bör hon ändå kliva iväg bra och finna en fin position om kusken Per Lennartsson prickar starten. Sedan om det krävs så klarar hon av att göra en hel del jobb själv under loppets gång och då hon även är van att möta ett klart tuffare motstånd än så här så tycker jag att detta ser ut som en mycket fin uppgift för Mi Amore Bros som måste ses med absolut toppchans till att sluta bland de tre främsta som är mitt spel här. 


Motståndet den här gången är av lite ojämn karaktär men den som är värst emot här är tycker jag 5 Elin Avant som är jämn och säker i sina prestationer och gjort det riktigt bra i år och utvecklats då hon på åtta starter tagit tre segrar och två tredjeplatser. Hon var inte som bäst senast som femma efter en lång resa och har fått ta igen sig efter det under en månad och sköter nu sin träning bra enligt stallet inför den här uppgiften som jag tycker ser väldigt intressant ut på förhand och från ett öppet startspår så kliver oftast fyraåringen iväg väldigt bra den första biten och är nog den som sitter i ledningen här och från den positionen så biter Elin Avant ifrån sig bra och ska ses med bra chans att vara med långt fram här. 


Ytterligare en häst värd att nämna är stallkamraten till mitt spel 11 Mahala som även hon gjort det bra i år och matchats mot tufft motstånd. I sin senaste start som var på Solvalla i mitten av augusti så var hon ute i en STL-Final och kördes då snällt invändigt hela vägen och höll farten bra till slut fram till en sjätteplats utan att bli pressad. Formen ska nog vara rätt så bra inför detta och det är en klart mer intressant uppgift hon står inför här då hon enbart möter ston igen och även om startspåret här på 20 meters tillägg så bör hon klara av det utan några som helst problem och om sedan femåringen kan finna en hygglig position här någonstans mitt i fältet och få gå med i ryggar under slutvarvet så är hon en vass avslutare och normalt så ska Mahala vara en av de som kan vinna det här loppet. 



14 Mi Amore Bros 

Spel: Plats (1-3) 

Odds: 2.00

Bolag: bet365  



Lycka till!

Christoffer

This is the stats tab
This is the post tip