Lopp 7 - 2140m auto

6 Anna Montana kommer med två raka segrar på kontot till kvällens start. båda segrarna är tagna på bra sätt och formen är på topp. I den senaste starten vann hon via en vas av slutning. Detta är en individ som kan få fart på benen och få upp riktigt bra fart tillslut. Skulle Anna Montana hitta en bra position i loppet och smyga med in i slutkurvan kommer hon fälla måna den sista biten. Skor på hovarna är dock ett litet frågetecken och jag väljer därför att gardera.

4 Matamoros jagar fortsatt första segern för i år. Men formen är bra och hon kommer med två starka prestationer från ledningen till kvällens start. Här är utgångsläget bra på nytt och skulle Matamoros hitta till ledningen på nytt leder hon länge.

3 Casanova Majo håller bättre form än vad som går att utläsa ur programmet. I de två senaste starterna har det varit sparade krafter och det norska huvudlaget oryckt när man passerar mållinjen. Så sent som i onsdags var man ute och startade, då var motståndet tufft och klockan stannade på 12,6 i 1640m. Ikväll är motståndet mer lämpligt på förhand och utgångsläget är bra. Givet streck vid gardering och när vi får 3,50 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

3 Casanova Majo
Lopp 7 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 3,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip