V75 körs denna lördag på Sundbyholmstravet i Eskilstuna och jag har hittat dagens bästa spel i V75-2 där jag spelar vinnare på 12 Jeremias Sisu. Detta är en riktigt fin häst som haft lite problem och därför endast gjort sex starter i karriären men på dessa visat gott kunnande då han har tagit tre segrar och en andraplats. De två senaste starterna har han gjort efter ett par månaders tävlingsfrånvaro och han var riktigt fin i sin senaste start då han från andra par utvändigt avslutade 1.10.4 sista 800 meterna och vann väldigt enkelt och det var ett härligt intryck då. Utvecklingen är fin på honom och formen bör vara allt bättre inför den här uppgiften som jag tycker ser spännande ut på förhand sett till att han är den som utmärker sig i loppet och om det bara klaffar lite här från start så lär kusken Magnus Djuse vara offensiv och jag tycker att detta är en toppchans för Jeremias Sisu som vinner det här loppet även om han får göra lite grovjobb själv. 

Om man ser till motståndet så finns det ett par intressanta hästar där jag främst vill lyfta fram 9 Nasdaq Newport som haft en fin utveckling i år då han på sju starter tagit tre segrar och två andraplatser. Han har nu efter lite vila fått två lopp i kroppen där han näst senast slutade sexa på V75 och i sin senaste start så höll han helt okej som tvåa från ledningen. Formen bör komma allt mer och här har han lottats till ett passande smygläge som bör ge honom en rätt så fin resa här i ryggar och om sedan Nasdaq Newport kommer upp i den nivån han tidigare har visat så är han ett tidigt motbud här. 

Ytterligare en häst värd att nämna är 5 Zenmeister som är en rätt så hygglig treåring och han har på tio starter hittills tagit sex pallplaceringar varav en seger. Han har matchats i rätt så tuffa lopp och senast på Åby så gjorde han det klart bra som femma efter en snabb avslutning och formen ser ut att vara rätt så bra för dagen. Startspåret här bör ge han en fin resa i den främre träffen och även om han här möter äldre hästar så förväntar jag mig en fin prestation och då ska chansen till en pallplacering här vara rätt så god för Zenmeister. 


12 Jeremias Sisu
Spel: Vinnare 
Odds: 3.00
Bolag: bet365

Lycka till!

Christoffer 

This is the stats tab
This is the post tip