V75 körs den här lördagen på Örebrotravet och jag har hittat dagens bästa spel i V75-1 som körs som lopp 5 där jag spelar vinnare på 1 De Facto. Detta är en kapabel herre med både bra fart och styrka i sig som inför det här året bytte tränare till sin nuvarande tränare Robert Bergh och i ny regi har det på nio starter blivit tre segrar samt ytterligare två pallplaceringar i år. Han kommer närmast från två raka segrar så formen ser ut att vara på topp för dagen och han är nu redo för att gå ut på V75 och man kan inte klaga på förutsättningarna här med ett passande startspår som kusken och tränaren Robert Bergh kommer göra allt för att försöka utnyttja från början för att hålla upp ledningen. Just den taktiken tror jag mycket på kommer att lyckas och då ledningen är en position som sexåringen trivs bra i så kommer han att bita ifrån sig riktigt bra även den här gången och då De Facto nog lär vara lite bättre till den här starten så ska chansen till att han leder det här loppet från start till mål vara mycket bra. 

Om man ser till motståndet så finns det som alltid på V75 ett par tuffa motståndare och den jag tänker främst på är 5 From The Hip som härdats i allt tuffare gäng i år och utvecklats fint. Han har på slutet fått gå barfota runt om och lyft sig ytterligare på det och kommer närmast från tre raka starter på V75 där han näst senast vann på Bergsåker i slutet av augusti och senast på Hagmyren i Hudiksvall i början av september så fick han dra tåget i tredjespår sista 800 meterna men höll trots det bra till en fjärdeplats. Nu har det gått lite mer än en månad sedan senaste starten vilket passar honom bra och främst gäller det att komma iväg så bra som möjligt från det lite snäva startspåret här vilket normalt ska gå bra och om sedan From The Hip håller den fina form han har haft i sina senaste starter så är han ett tidigt bud även denna gång. 

Ytterligare en häst värd att nämna är 11 Let Me In som alltid har lovat väldigt gott men som varit lite väl ojämn i sina prestationer. Han ståtar nu dock med två raka segrar där han näst senast kördes fram utvändigt ledaren med varvet kvar till mål och var sedan därifrån riktigt bra då han kopplade greppet 150 meter före mål och vann säkert. I senaste starten så var det lång distans som gällde vilket han gillar och från 20 meters tillägg så kördes han till ledningen efter halva loppet och därefter stred han på bra och höll undan knappt. Startspåret den här gången är inte särskilt roligt men han får återigen kusken Örjan Kihlström upp bakom sig vilket är positivt och om sedan Let Me In är lika fin som han har varit i sina senaste starter så ska han med lite tur här blanda sig i striden om en pallplacering.



1 De Facto 
Spel: Vinnare
Odds: 3.50
Bolag: bet365



Lycka till!
Christoffer

This is the stats tab
This is the post tip