Lopp 11 -2140m Auto

12 Albert Zonett är väldigt kapabel och har vunnit sex lopp i år och normalt sätt är det här en mycket bra uppgift på pappret. Han har dock inte alls presterat på den nivån han kan i de senaste loppen och han såg väldigt trög ut senast. Det hade varit dåliga träningsförhållanden inför den senaste starten och man har kunnat träna på som man vill därefter. Det är möjligt att han kommer vara mycket bättre nu, men det är ingen jag vill hålla i handen när det dessutom är första gången han tävlar på isen.

7 Arizona Dream har vunnit sex lopp i år och är mycket bättre än vad man kan utläsa av raden. Han trivs med förutsättningarna när det är kallare ute och han vann på isen i början av året. Läget är mycket passande och om Mats E Djuse prickar starten är det ingen omöjlighet att han kan köra sig framåt till ledningen och då är det hästen att besegra för övriga. När vi får 2,65 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

5 M.T Oberon är en rejäl häst som inte räds grovjobb under vägen och han var positiv som tvåa senast bakom Gazoline Mearas. Han utstrålade toppform vid den starten och han fungerade alldeles utmärkt på isen.

4 Topnotch Liss utmanade Mellby Galanga rejält senast och var inte långt ifrån att vinna loppet. Det är ingen som vinner på beställning men han trivs med förutsättningarna och räknas på sin fina form.

11 Ready Lane har inte tävlat på nästan ett år och är inte alls att lita på men han är bra för klassen och om han är väl förberedd ska han räknas tidigt.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

7 Arizona Dream
Lopp 11 - Umåker
Soel: Plats
Odds: 2,65
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip