V75 körs denna veckan på Bollnästravet i Hälsingland och jag har hittat lördagens bästa spel i V75-7 som körs som lopp 11 där jag spelar vinnare på 3 Savile Row. Detta är en fin fyraåring som fortsatt befinner sig i en för låg klass känns det som sett till hans kapacitet. Han har bara gjort sju starter hittills i karriären och på dessa tagit tre segrar. I år har han fått två lopp i kroppen och han stod i sin senaste start för en riktigt vass prestation som tvåa och fick då utstå rejält med press men kämpade på bra hela vägen in i mål. Formen bör vara på väg uppåt efter senast och dessutom så möter han ett lite enklare motstånd den här gången trots att det är V75 och från ett perfekt utgångsläge här så kommer kusken Magnus Djuse att vara aktiv från start för att köra tidigt till ledningen här och i den positionen stannar sedan Savile Row hela vägen och han är mitt vinnarspel för den här veckan.



Motstånd saknas som vanligt inte när det är V75 och den som jag anser är värst emot är 1 Oracle Vixi som är en herre med väldigt hög kapacitet men som också varit lite ojämn i sina prestationer. För fyra starter sedan så gjorde man en intressant ändring i att låta fyraåringen få springa barfota runt om för första gången i kombination med en amerikansk sulky vilket gav en väldigt fin effekt och han var då överlägsen sitt motstånd då han hade uppvisning på V75. Efter det har det varit lite upp och ner men han var bra i sin senaste start då han återigen drog på i ett tufft tempo framme i ledningen och ledde med många meter innan han stumnade något till slut och åkte dit kort före mål. Denna gång blir det troligvis ett öppet huvudlag för att Oracle Vixi ska kunna hålla sig lite lugnare och en resa i rygg på ledaren är nog att föredra den här gången och därifrån ska platschansen vara god.



En annan motståndare värd att nämna är 7 Cherokee Face som utvecklats fint i år då han på åtta starter tagit tre segrar och två andraplatser. Han har matchats en hel del på V75 på slutet där han hävdat sig bra och även vann för tre starter sedan på Östersund i början av juni. I senaste starten så var han hårt betrodd på Solänget och fick då en tuff resa utvändigt ledaren mest hela vägen och han höll då farten bra hela vägen in i mål som tvåa och det var ett fint formintryck. Utgångsläget är denna gången lite sämre och risken för att hamna på vingel från start är stor för fyraåringen som dock är stark av sig och om det bara stämmer lite här med positioner för Cherokee Face så ska han kunna dyka upp på en ny pallplacering.





3 Savile Row

Spel: Vinnare

Odds: 2.25

Bolag: bet365




Lycka till!

Christoffer

This is the stats tab
This is the post tip