Denna veckan så körs V75 på sveriges vackraste bana Årjängstravet och jag har hittat dagens bästa spel i V75-6 som körs som lopp 10 där jag spelar vinnare på 8 Dana Ek. Detta är en flyfotad italiensk dam som i år gjort två starter på svensk mark där hon i årsdebuten näst senast satt fast med gott om krafter kvar på V75 och i senaste starten under Elitloppshelgen så hamnade hon utvändigt ledaren och var då bara bäst när hon vann i väldigt enkel stil. Denna gången är förstås motståndet tufft återigen men från ett framspår så lär det bli full laddning från kusken och tränaren Alessandro Gocciadoro den första biten som högst troligt sitter i ledningen här efter ett par hundra meter och väl därifrån så är det toppchans, men även från andra positioner så tror jag att Dana Ek klarar av den här uppgiften och jag spelar vinnare. 


Om man ser till motståndet så är det främst 11 Mi Amore Bros som jag tycker är värst emot och hon håller en väldigt jämn nivå då hon ofta är med långt fram i loppen och i år har det på sex starter blivit två andra samt tre tredjeplatser. I senaste starten som var i slutet av juni så satt hon en bit bak invändigt från start innan hon hittade ut i fjärde par utvändigt 900 meter före mål och därefter så stod hon för en rejäl avslutning fram till tredjeplatsen ute i spåren. Här har hon lottats till ett bakspår återigen, men med rygg på en startsnabb häst så bör det ändå lösa sig hyfsat för Mi Amore Bros som normalt sett även denna gång bör dyka upp i den främre träffen. 


Ytterligare en häst värd att nämna är 1 Be My Baby som är väldigt bra de gånger hon fungerar vilket hon gjort i årets två starter och senast så kom årets första seger i andra starten för året när hon från ledningen dikterade villkoren fullt ut hela loppet och vann enkelt. Denna gången är motståndet givetvis tuffare, men från ett perfekt startspår här så kommer femåringen att få en fin resa i den främre träffen och om det skulle lösa sig hyfsat här för Be My Baby så tycker jag att hon är en rolig skräll här.

This is the stats tab
This is the post tip