V75 körs denna lördag i Norrbotten på Bodentravet där jag har hittat dagens bästa spel i V75-6 som körs som lopp 10 där jag väljer att spela plats på 14 Priscilla Håleryd. Detta är en märr som tagit för sig bra i år då hon på tretton starter varit bland de tre främsta sex gånger varav tre har slutat med seger och formen på henne är bra för dagen då hon närmast kommer från seger. Hon kom då ner i tredje par utvändigt från start innan hon 600 meter före mål gick på i tredjespår och efter en rejäl avslutning sedan så kunde hon enkelt koppla greppet och vinna säkert via ett fint intryck. Nu spänner man bågen här och går ut på V75 men möter inte det allra tuffaste motståndet tycker jag och då hon också är kvick ut från start även i volt så bör kusken och tränaren Sandra Eriksson kunna hitta en rätt så lämplig position här åt Priscilla Håleryd som är effektiv när hon får gå med i ryggar och här tycker jag att platschansen är riktigt bra. 

Om man ser till motståndet här så är det främst 3 Younameit som jag tycker är värst emot. Hon började starta först i år som fyraåring och har gjort det bra hittills då det på tio starter blivit sju pallplaceringar varav tre stycken segrar. Senaste segern tog hon i sin senaste start då hon höll upp ledningen från start och fick därefter dämpa tempot en aning innan hon drog på igen sista 600 meterna och segern blev till slut väldigt enkel. Hon har varit struken inför en tilltänkt start efter det då hon hade lite problem med en hov men det var inga större problem och stallet hoppas att hon ska ha samma fina form som vid segern. Utgångsläget här är bra och om hon kliver iväg vettigt så bör det bli en fin resa här i den främre träffen för Younameit som jag tycker är en tidig segerkandidat här. 

Ytterligare en häst värd att nämna är 6 Slave To Queen Cal som haft en väldigt fin utveckling i år då hon på tretton starter varit bland de tre främsta sex gånger varav fyra har slutat med seger. Senaste segern tog hon i sin senaste start just hemma på Bodentravet då hon från ledningen vann väldigt enkelt och det var ett fint intryck. Nu provar man på V75 vilket är helt rätt att göra med den fina formen som hon har och från ett fint startspår här så kommer det att bli en fin resa i den främre träffen för Slave To Queen Cal som ska räknas tidigt här om hennes form håller i sig.


14 Priscilla Håleryd 
Spel: Plats (1-3)
Odds: 2.50
Bolag: bet365



Lycka till!
Christoffer

This is the stats tab
This is the post tip