V75 körs denna veckan traditionsenligt på Kalmartravet och mitt bästa spel finner jag i V75-6 som körs som lopp 10 där jag spelar vinnare på 1 Denver Gio. Detta är en av Italiens bästa hästar som i sin senaste start var ute i Elitloppet där han var riktigt bra som trea i både försök och final. Med de två loppen i kroppen så kommer nu formen vara än bättre tror stallet eftersom att han dessutom hade en långresa i benen tätt inpå senast. Här har man dessutom lottats till ett innerspår bakom startbilen vilket är optimalt för femåringen som är mycket snabb ut den första biten och siktet är givetvis inställt på ledningen här från kusken och tränaren Alessandro Gocciadoro som har god tro på sin häst och här tror jag att Denver Gio leder från start till mål.



Det saknas givetvis inte motbud när det körs V75 och värst emot min vinnare är 5 Don Fanucci Zet som efter ett mellanår förra året kommit igång bra i år då det på fyra starter blivit två segrar. Senast så var han ute i Elitloppet för fjärde året i rad och var då en av förhandsfavoriterna till slutsegern men åkte då redan ut i försöket efter att han fått en tuff resa utvändigt ledaren. Nu förväntas han vara i än bättre form och till den här starten så blir det dessutom barfota runt om för första gången på närmare två år vilket är en klart intressant ändring som bör falla väl ut och från ett fint startspår här så kommer Don Fanucci Zet att få en fin resa i den främre träffen och ska normalt sett räknas med segerchans här.



Ytterligare en häst värd att nämna är 4 Betting Pacer som har haft ett strålande år hittills med fyra segrar och tre andraplatser på åtta starter samt över 958 tusen kronor intjänat. I senaste starten så var hon ute i Stoeliten i Oslo och fick då ett fint lopp i rygg på ledaren i ett väldigt högt tempo och när hon sedan lyftes ut i ett andraspår 400 meter före mål så hade hon en bit fram, men kunde efter en sylvass avslutning vinna rätt så enkelt till slut och det var ett mycket fint intryck. Hon har toppform för dagen och från ett perfekt startspår även denna gång så kommer kusken och tränaren Björn Goop kunna ge sin adept en fin resa på nytt och när det ska avgöras så kommer Betting Pacer att leverera en ny fin avslutning och ska på nytt kunna blanda sig i toppstriden.







1 Denver Gio

Spel: Vinnare

Odds: 1.95

Bolag: bet365



Lycka till!
Christoffer

This is the stats tab
This is the post tip