Kinas nummer ett Zhizhen Zhang har en tuff drabbning framför sig då han ställs mot Mattia Bellucci i ATP Hangzhou. Efter att ha lämnat walk-over i US Open har Zhang återvänt - men en aning för tidigt. Även om viljan är stor så är formen och fysiken knappast helt hundra. Något som hans motståndare mycket väl kan dra nytta av. Här är mitt speltips i matchen.

Ja, det var en lårskada som stoppade Zhang direkt i årets sista Grand Slam. Det blev bara 3 vunna games mot Jack Draper innan kinesen gav upp, efter att ha tagit två medical time-outs. Bara tre veckor senare spelar han i en hemmaturnering, kanske mest för fansens skull. Det blev knappast en parkpromenad, även om spelbolagen föreslog det med sina odds, då Denis Yevseyev stod på andra sidan nät. En svår tresetare som pågick i två timmar.

Ytterligare en knepig tillställning väntar, mot en betydligt starkare spelare, som dessutom är i fin form. Italienaren har spelat riktigt bra på detta underlag, både i New York dit han kvalade utan att tappa ett set. Sedan blev det tre raka set även mot Stan Wawrinka, innan Christopher O'Connell blev för svår. I denna turnering har Aslan Karatsev besegrades enkelt med siffrorna 6-4, 6-0. Bellucci har 22 segrar på detta underlag. 

Fel favorit!

I och med att Zhang sliter med fysiken och formen ska han knappast vara en liten favorit till seger. Tvärtom. Sannolikheten är betydligt större att Bellucci håller i sitt spel och gör en ny stabil insats. 23-åringen har växt spelmässigt och bör vara rankad innanför topp 100 - när äventyret i ATP Hangzhou är över. Slutet bör dock inte komma här.

Mina pengar läggs på att Bellucci vinner matchen, till 2.10 i odds, hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip