Fitness vs spelstyrka.

Det är vad den här matchen handlar om. Medvedev är den klart bättre spelaren just nu, men om det stämmer, som han säger, att han har smärtor i magen och axeln, och att han inte trodde att han kunde spela mot Köpfer....då kommer han få problem med Wawrinka.

Och stämmer det att han tryckte fler painkillers än vad som är hälsosamt, då kommer en halvdan Wawrinka att sätta stopp för honom.

Man ska veta en sak med Wawrinka, han växer in i de här turneirngarna. Både när han vann Australian Open och US Open såg han trög ut innan kvartsfinalerna. Oavsett, han är inte alls lika bra nu, men den här sidan har verkligen öppnat upp sig och jag kan inte tänka mig ett bättre tillfälle att möta Medvedev än i det här skicket. Han har liksom spelat omänskligt många matcherna senaste månaden: 20 matcher sedan ATP Washington. Inte konstigt att han har krämpor, problem med magen och axeln.

Det märks ju även på resultaten att allt inte står rätt till. En Medvedev som är fit tappar inte set mot varken Dellien eller Köpfer.

Tror helt enkelt att bränslet är slut och därför vinner Wawrinka den här matchen. Medvedev måste förmodligen vinna den här matchen i raka set för att inte kollapsa.

Stan finns till 1,87 hos FastBet , SpeedyBet eller Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip