En blytung uppgift väntar Shintaro Mochizuki, som har fått en wildcard till ATP Tokyo, där han ställs mot Frankrikes nummer ett Ugo Humbert, rankad på plats 18 i världen. För det mesta spenderar japanen sin tid på Challenger touren och kvalet till ATP-turneringar - utan några större framgångar. Inte heller här väntas han göra succé. Här är mitt speltips i matchen.

De fem gånger som Mochizuki har spelat i den första omgången på ATP-nivå har det blivit respass direkt. Även sist i Chengdu, dit han kvalade genom att besegra Charles Chen och Li Tu. Men i huvudturneringen blev Yannick Hanfmann för svår. Mochizuki, som har 12 segrar och 15 nederlag på hardcourt, gjorde ändå en okej insats överlag. Fast mot en världsstjärna väntas han väga för lätt.

26-årige fransmannen är i fin form, även om han inte är helt i toppslag. Efter utgången i US Open har han spelat Davis Cup för sitt hemland där Alexei Popyrin har besegrats men en förlust blev det mot världstrean Carlos Alcaraz i Spanien. Humbert gjorde bra prestationer och brukar trivas på detta underlag. Med 6 titlar har han rutinen och även kvalitén för att ta sig långt i Japan.

Klasskillnad i mötet!

Chanserna är minimala för Mochizuki, även om spelet har sett lite bättre ut. 21-åringen kommer säkert vilja imponera på publiken och fajtas hårt, men väntas ändå inte räcka till. Humbert är både ett och två nummer större.

Mina pengar läggs på att Humbert täcker handikapp linan på -4,5 games i matchen, till 1.94 i odds, hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip