Det är oavgjort i inbördesmöten mellan Pavel Kotov och Christopher O'Connell, när spelarna drabbas samman i ATP Chengdu. En mindre 250 turnering, som ändå har lockat till sig fina namn. Vinnaren av mötet ställs mot förstaseedade Lorenzo Musetti. Spelbolag erbjuder nästan jämna odds. Här är mitt speltips i bataljen.

Säsongen har varit ömsom vin, ömsom vatten för Kotov - fast mest vatten, faktiskt. På grus har det gått någorlunda okej. Dock har spelet inte alls stämt lika bra på detta hard-court underlag, där det har blivit bara 6 segrar i 8 turneringar. Många gånger har det blivit tidiga respass, som sist i US Open där Zizou Bergs blev för svår, i en femsetare. Det var ett bra tag sedan ryssen lyckades besegra en formstark spelare.

För det är precis vad O'Connell är just nu och har varit ett tag. Även i årets sista Grand Slam var han vass, men fick se sig besegrad av vinnaren och världsettan Jannik Sinner. Därefter har O'Connell valt att spela en Challenger i Guangzhou. Han gick hela vägen till finalen och besegrade Sho Shimabukuro, i ett tredje set tiebreak. Starkt att klara av att knyta säcken på det viset och ta en titel. Så O'Connell är i högform.

En klar favorit i matchen!

Spelbolag öppnade med nästan jämna vinnarodds, men har allteftersom sänkt oddset på O'Connell och sedan höjt det igen och sedan sänkt det igen. Berg- och dalbana. Enligt mig borde australiensaren klara av att besegra sin formsvage motståndare minst två gånger på tre försök. Därmed finns det ett stort värde att hämta på en seger till O'Connell.

Mina pengar läggs på att O'Connell vinner matchen, till 1.78 i odds, hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip