Det blir ett 60:e inbördesmöte mellan två av tennisens bästa spelare genom alla tider, då världstvåan Novak Djokovic ställs mot ikonen Rafael Nadal. Medan Nole fortfarande håller en högsta nivå är Rafa en skugga av sitt forna jag. Båda spelarna har en seger i ryggen, men i dagsläget är det Djokovic som är ett nummer större. Här är mitt speltips i matchen.

Efter förlusten i finalen av Wimbledon mot Carlos Alcaraz har Djokovic studsat tillbaka med besked. Matthew Ebden från Australien krossades stort. Djokovic tappade endast ett game i mötet, som har fullständigt dominerade. Den usla finalinsatsen från Grand Slam turneringen har han helt lagt bakom sig och är på jakt efter ett OS-guld till Serbien. Med det spelet som visades kommer är han en given favorit till seger.

Nadal trivs som bäst på detta underlag - även om det blev respass direkt mot Alexander Zverev i Franska Öppna. I Båstad gick det desto bättre. Nadal tog sig hela vägen till finalen, där Nuno Borges blev för svår. Men Nadal har blandat och gett extremt mycket. Segrarna har kommit genom slit och viljan. Däremot finns inte längre de stora kvalitéerna i löpstegen och tempoväxlingar. Spanjoren är helt klart sårbar.

Ny storseger för Nole!

Även om Nadal lyckades vinna en tresetare mot Marton Fucsovics väger han för lätt mot en Djokovic i toppslag. Nadal behövde två och en halvtimme för att gå segrandes ur duellen medan Djokovic var klar med sin uppgift efter 54 minuter. Det är svårt att se hur Nadal ska kunna sätta käppar i hjulet.

Mina pengar läggs på att Djokovic täcker handikapp linan på -4,5 games i matchen, till 1.77 i odds, hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip