Det bör inte vara några bekymmer alls för världstvåan Novak Djokovic att ta sig förbi Dominik Koepfer i OS. Medan Nole har haft parkpromenader hittills så har motståndare fått kriga järnet för att avancera vidare. Fast i denna åttondelsfinal kommer det att ta stopp. Här är mitt speltips i fajten.

Efter finalförlusten i Wimbledon, där Djokovic gjorde allt annat än en bra insats, så har serben studsat tillbaka med besked. Mot Matthew Ebden tappade han endast ett game (!) i matchen. Mot tennisikonen Rafael Nadal blev det också en komfortabel historia som slutade 6 - 1, 6 - 4. Spelet har stämt riktigt bra och då är Nole alltid svår att möta - då han inte bjuder motståndarna på någonting.

En helt annan väg har det varit för tysken. Mot Milos Raonic blev det tre tiebreak set. Starkt givetvis att kunna knyta säcken till slut och gå segrandes ur duellen. En ny lång batalj blev det därefter mot Matteo Arnaldi - där italienaren vek ner sig efter att ha vunnit det första setet. Koepfer har därmed haft en del marginaler på sin sida, samtidigt som grundslagen har varit fina.

Ny storseger för Nole!

Även om Koepfer har stått för två fina insatser, vilket i sig är ovanligt, är det inte mycket i hans spel som kan hota en världsstjärna. Med tanke på att Nole har hittat drömformen och precis allting fungerar för honom kan även denna möte bli en seger med större tal.

Mina pengar läggs på att Djokovic täcker handikapp linan på -6,5 games i matchen, till 2.06 i odds, hos Pinnacle .


This is the stats tab
This is the post tip