I den första semifinalen i ATP Eastbourne ställs Max Purcell mot hemmahoppet Billy Harris. Spelarna har mötts tidigare en gång, förra året i en Challenger i Spanien, där Harris gick segrandes ur duellen - genom att vinna två tie-breaks. Spelbolag har ändå australiensaren som en favorit till seger. Här är mitt speltips i semin.

Runt 8 ½ timmar har Purcell spenderat på banorna, då han började resan i kvalet. Med nöd och näppe har han avancerat många gånger, även om det bara har blivit en setförlust. Det största bragden kom i kvarten mot Miomir Kecmanovic, där Purcell spelade stabilt men hade också marginalerna med sig. Fem matcher lär ha tagit på krafterna.

Britten Harris har tagit varit på sitt wild-card och inte gjort fansen besvikna. I den första och andra omgången har han tagit sig förbi sina landsmän Jacob Fearnley och Charles Broom för att därefter vände ett underläge mot Flavio Cobolli och vinna skiljesetet med 6 - 2. Harris har imponerat och lyckats växla upp vid de avgörande duellerna.

Ett vidöppet möte!

Nej, jag köper inte att en sliten Purcell ska ses som en given favorit - med tanke på vilken fin grästennis som Harris har visat upp. Harris har visat sig vara en svår nöt att knäcka och har därmed minst en lika stor chans till en finalbiljett.

Mina pengar läggs därför på att Harris vinner matchen, till 2.30 i odds, hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip