Spelbolag har Stefanos Tsitsipas som en för stor favorit när han ställs mot formstarke Matteo Arnaldi, rankad som bäst i nuläget på plats 35 på touren, i Franska Öppna. Båda spelarna har bara tappat ett set vardera hittills i Grand Slam turneringen. Här är mitt speltips i åttondelsfinalen.

Att Arnaldi har en förmåga att resa sig i större mästerskap är något vi är vana vid. Ingen undantag denna gång heller i Roland Garros, där Arthur Fils och Alexander Muller slogs bekvämt innan det tuffa mötet mot Andrey Rublev. Men det blev ingen större kamp då italienaren bjöd på tennis i världsklass och vann alla tre set.

Även Tsitsipas hade inga större bekymmer med att besegra Zhang Zhizhen sist - i raka set. Innan dess besegrades även Marton Fucsovics och Daniel Altmaier rätt så bekvämt. Dock har inte motståndet hållit någon högre klass hittills. Greken har bara gjort sitt jobb men inte behövt göra mer än så. Svårare blir det i nästa omgång.

Arnaldi bjuder upp på kamp!

Detta är spelarnas första inbördesmöte. Då Arnaldi har visat prov på en toppform och slagit ut en topp 10 spelare kan vi räkna med en ny fantastisk insats. Tsitsipas är också i form, men kommer att få slita hårdare för att vinna poängen. Arnaldi spelar på en nivå där han kan utmana om alla games, set och matchvinster mot världsnian.

Mina pengar läggs på att Arnaldi täcker handikapp linan på +6,5 games, till 1.72 i odds, hos Pinnacle

This is the stats tab
This is the post tip