Sakta i backarna.

Alexander Zverev blåste bort Micke Ymer utan konstigheter men snälla, det var som att spela mot öppet mål. Ymer gav helt bort initiativet och satte verkligen inte något som helst tryck på Zverev.

Det blev helt enkelt en matchbild som passade Zverev hur bra som helst. Han behövde bara se till att serva bra så var saken klar.

Nu, lite annat igen. Lajovic har trots allt en serve och det kommer man långt med mot Zverev just nu. Han hamnar långt bak i banan väldigt ofta och särskilt när han får lite tryck emot sig. Det klarar Lajovic av, att sätta tryck i någorlunda tempo.

Om Zverev är, formmässigt, nära sin lägstanivå så skulle man kunna säga motsatsen för Lajovic. Inte så att han varit överlägsen under grussäsongen. Den där finalen i Monte Carlo (som var en sjuk prestation) gjorde att han fick lite av en reaktion. Men hur som helst, två kanonmatcher här i Franska Öppna. Bara blivit breakad två gånger över sex set.

Zverev vann deras hittills enda möte. Lustigt nog var det just i Franska Öppna för exakt ett år sedan. Det slutade med att Zverev vända 1-2 till 3-2 men han var ordentligt hotad och i kanonform. Som sagt, andra förutsättningar idag.

Handikapplinan på +6.5 games känns givmild så då åker polletterna in till 1,77 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip