Det väntas bli en stentuff duell för Lorenzo Musetti, som har matchats extremt hårt på sistone, när han representerar Italien i OS och ställs mot argentinaren Mariano Navone. En grusspecialist ut i fingerspetsen. Navone gick segrandes ur den första och enda duellen mellan spelarna, som ägde rum för två månader sedan i en Challenger i Cagliari. Även denna gång har han allt som krävs för att sätta käppar i hjulet. Här är mitt speltips.

Dagen efter finalförlusten i Umag mot Francisco Cerundolo var Musetti i Paris och ställdes mot föredettingen Gael Monfils. Att vinna mötet i raka set är imponerande. Förmodligen en reaktion på nederlaget i Kroatien, där Musetti förlorade finalen i ett tredje set tiebreak. Det går inte att frångå tiden som han har lagt ute på banorna. Detta kommer att bli hans sjätte match på sju dagar. Ett tajt schema som garanterar trötthet.

Navone bjöd på hårt motstånd när han var i Sverige, där Rafael Nadal blev för svår till slut. I Umag gjorde Navone en svag insats men har studsat tillbaka direkt och levererat. Mot Nuno Borges, segraren i ATP Båstad, blev det en minst sagt komfortabel seger - med siffrorna 6-2, två gånger om. Detta grusunderlag passar honom som handen i handsken, där han har 27 segrar denna säsong. Han kommer bli en svår nöt att knäcka.

Navone håller jämna steg!

I och med att Musetti har så många matcher i benen och ställs mot en knepig motståndare, som ytterst sällan bjuder på något och är i högform, kommer italienaren att få det tufft.

Mina pengar läggs på att Navone täcker handikapp linan på +3,5 games, till dubbla pengar i odds, hos Bethard .


This is the stats tab
This is the post tip