Spelbolag har Lorenzo Musetti som en klar favorit när han ställs mot 14-år äldre Adrian Mannarino i ATP Chengdu. En lämplig uppgift, med tanke på att förstaseedade i turneringen har visat prov på fin tennis och ställs mot en motståndare, vars karriärskurva pekar neråt. Här är mitt speltips i kvartsfinalen.

Även om hard-court säsongen efter bronsmedaljen i Paris har varit ömsom vin, ömsom vatten så har Musetti ändå presterat bra överlag. Sedan US Open har italienaren vilat sig i form. I Kina väntade tufft motstånd inledningsvis mot formstarke Christopher O'Connell, där ett setunderläge vändes till en seger - som kom i tredje set tiebreak. Nu är Musetti varm i kläderna och redo att fortsätta jaga nya framgångar.

36-årige Mannarino har ändå spelat kanske som bäst i sen ålder. Dock har en vändning kommit, viket inte alls är märkligt. På detta hard-court underlag har det blivit 14 nederlag, även i mindre Challenger turneringar. I Chengdu har Terence Atmane och Yi Zhou besegrats. Båda avancemang har kommit i tre set, då fransmannen ändå har fått slita hårt. Starkt att kunna knyta säcken och gå segrandes ur duellerna.

Ett nummer för stort!

Även om Mannarino har tagit sig en bit så har spelet inte varit helt friktionsfritt. Mot en världsstjärna som Musetti kan det mycket väl bli en förlust och en platt insats. För när väl Mannarino förlorar så är det många gånger med stora tal.

Mina pengar läggs på att Musetti täcker handikapp linan på -3,5 games i matchen, till 1.85 i odds, hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip