Förstaseedade i ATP Chengdu, Lorenzo Musetti, ställs mot jämngamle Alibek Kachmazov, rankad på plats 252 i världen. En rysk tennisspelare som håller till på Challenger nivån, som har tagit sig till semifinalen hela vägen från kvalet. Därmed är också uppgiften mer än lämplig för 19:e rankade, som bara ska säkra en biljett till finalen. Här är mitt speltips i matchen - något av en favorit i repris.

Det har inte varit några lätta dueller för Musetti i turneringen. Det första mötet mot Christopher O'Connell gick till ett tredje set tiebreak. Även det andra mötet mot Adrian Mannarino gick till ett skiljeset, men där steppade italienaren upp ordentligt och visade vart skåpet ska stå. I tillägg visade Musetti prov på fantastisk tennis, till och från. Något som borde räcka för att ta sig vidare mot en betydligt sämre spelare.

Inte ens Kachmazov kan ha trott själv på den succén som han har åstadkommit. Vi pratar om en spelare som inte ens har en titel på Challenger-nivån. I Chengdu har han inte ens tappat något set. Då har Seongchan Hong och Jie Cui besegrats enkelt i kvalet. Desto mer motstånd har det varit mot Aleksandar Kovacevic, Taro Daniel och Nicolas Jarry. Inga formstarka spelare direkt. Men hatten av ändå för prestationerna.

Enorm klasskillnad!

Visst ska Kachmazov ha mycket beröm för sina insatser. Att vinna alla set är mäkta imponerande. Men här väntas han väga för lätt. Dessutom har Kachmazov fem matcher i benen - till skillnad från Musetti som har spelat två möten hittills. En utvilad världsstjärna med stort självförtroende är något extra.

Mina pengar läggs på att Musetti täcker handikapp linan på -3,5 games i matchen, till 1.70 i odds, hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip