Spelbolag har Luciano Darderi, seedad femma i turneringen, som en given favorit i första omgången av ATP Hangzhou där han ställs mot Mikhail Kukushkin. En 14-år äldre motståndare som nästan uteslutande spelar på Challenger-touren och som för länge sedan har sett sina bästa dagar. Utan krångel bör Darderi ta sig vidare till nästa omgång. Här är mitt speltips i matchen.

Den 22-årige italienaren har spelat mycket på grus denna säsong, där det har blivit hela 34 segrar. Spelet på de andra underlaget har inte varit lika briljant, även om det finns en seger på hard-court mot Alejandro Tabilo i ATP Masters i Cincinnati. Sist i US Open tog Darderi ett set mot Sebastian Baez, men kom inte längre än så. Rankad 41 i världen kommer Darderi att spela upp sig och bli en mer all-around spelare.

Vid 36-års åldern håller Kukushkin fortfarande på med tennis. Fast inte på högsta nivå längre. Flera gånger om under året har kazaken försökt kvala in till större tävlingar. De få gånger när det väl har gått vägen så har det blivit tidig exit direkt. I samtliga försök. Inget talar heller för att han ska bryta den sviten i Kina, även om det blev en semifinal i Guangzhou Challengern. Men när väl en bättre spelare stod på andra sidan nät blev det förlust direkt.

Darderi megafavorit!

Trots att Kukushkin har krigat tappert är sannolikheten ytterst liten att han ska klara av att ta sig förbi en lovande spelare som Darderi. Uppgiften är tacksam, då han är ett helt nummer större än motståndaren. Någon skräll kan jag inte se i denna drabbning.

Mina pengar läggs på att Darderi vinner matchen, till 1.62 i odds, hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip