För första gången på ATP-touren ställs Luciano Darderi mot Jan-Lennard Struff, i Halle. Den sistnämnde tysken är en på tok för stor favorit till seger hos spelbolagen, med tanke på hans status. Samt att motståndaren är i högform. Här är mitt speltips i matchen.

22-årige Darderi, rankad som bäst just nu på plats 34, sörjde inte länge förlusten mot Tallon Griekspoor i Franska Öppna. I Perugia gick italienaren hela vägen och vann Challengern, där 5 spelare slogs på vägen. I finalen tappade han bara 3 games mot Sumit Nagal. Även om en stor erfarenhet ännu inte finns på gräs så är jag övertygad om att denna unga spelare kommer prestera bra.

Jag är förvånad över att Struff överhuvudtaget spelar denna turnering. I Stuttgart förra veckan besegrade han Flavio Cobolli och Arthur Rinderknech. Förvisso båda i raka set, men inte med stora marginal. Därefter, strax innan mötet mot Brandon Nakashima lämnade Struff walk-over, på grund av illamående. Fem dagar senare kliver han in i ny turnering med en hel del frågetecken.

Darderi bjuder upp på kamp!

Med tanke på att Darderi kommer till start med en pokal och ett självförtroende på topp är det svårt att se honom som en så pass stor underdog - mot Struff som inte är helt hundra fysiskt. Då kan Darderi definitivt göra match av det hela.

Mina pengar läggs på att Darderi täcker handikapp linan på +4,5 games, till 1.83 i odds, hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip