En spelare som jag tror väldigt mycket på under kommande säsong är världsnian Hubert Hurkacz. Polacken är 26 år och har fortfarande utvecklingsmöjligheter. Under året 2023 blev det två titlar i Shanghai och Marseille samt ytterligare en final i Basel, där han visade prov på världstennis. I United Cup får han representera sitt hemland och ställs mot ett enkelt motstånd inlednings. Mitt speltips landar på att polacken vinner mötet stort.

Hurkacz har redan värmt upp med att slå världstrean Daniil Medvedev i World Tennis League. Formen är fortsatt på topp, med serven som ett extremt effektivt vapen. Han är oerhört svårslagen, samtidigt som han har förbättrat spelet i motståndarens serve avsevärt. Så några större bekymmer bör han inte ha med att slå Thiago Seyboth Wild.

Brassen är en utpräglad grusspecialist. På Challenger-touren har det blivit ett par titlar under 2023. Lika framgångsrik har han inte varit därefter på hard-court. I Stockholm blev det en tidig förlust mot Roman Safiullin. Thiago åkte tidigt ut, i den första omgången, även i Basel, Paris och Metz därefter. Någon större segerchans finns inte.

Hurkacz storfavorit!

I och med att Hurkacz avslutade säsongen på ett lysande sätt och har även därefter hållit en hög nivå ska han bara damma av Thiago - som har bekymmer på snabba underlag.

Spelbolag har Hurkacz som en enorm favorit. Detta lutar starkt mot att bli en parkpromenad. I min bok finns det ett stort värde i handikapp linan, som ger nästan dubbla degen i utdelning.

Mitt spel blir att Hurkacz täcker handikapp linan på -4,5 games, till 1.95 i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip