Nu måste det väl ändå det vara slut på Zverevs nio liv. Hans nivå just nu är inte kvartsfinalmässig och det gör Foginini till rättmätig favorit i den här matchen. Det verkar som att spelmarknaden ändå är lite osäkert på Fognini. Trots att han inte klappat igenom en enda match senaste månaden.

För, går man på spelnivå senaste tre veckorna ska Fognini var närmare 1,50 än 1,90. Så pass mycket bättre är han. Problemet är väl att han normalt inte är de stora matchernas man. Han kan blixtra till och slå Nadal men i övrigt har han haft hopplöst svårt när det börjar dra ihop sig...och ja, just därför får man alltså 1,90 istället för 1,50.

Kommer vara ganska tunga förhållanden i Paris idag. Hög luftfuktighet, molnigt och 10 grader kallare mot söndagen. Det måste bara gynna Fognini. Zverevs serve kommer bli lättare at hantera och Zverev kommer dessutom behöva slå ett par extra slag innan han kan avgöra poängen.

Sen ska man ha i åtanke att Zverev spelar väldigt mycket senaste veckorna, utan att imponera. Eller, visst, det är imponerande att vinna sju raka matcher utan att spela bra, och trots tyskens ringa ålder så kommer de här matcherna ge utslag.

2-1 i matcher till Zverev, men Fabio vann senaste mötet med 7-6,7-1 och det är precis den nivån de båda håller just nu. Ingenting har förändrats sedan Monte Carlo rent formmässigt.

SpeedyBet betalar 1,87 så där åker polletterna in helt enkelt.

This is the stats tab
This is the post tip