Semifinal i ATP Estoril där andraseedade Hubert Hurkacz ställs mot Cristian Garin. Medan Hurkacz fick stå över den första omgången och har därefter besegrat två motståndare så har Garin spelat en match mer i turneringen. Här är mitt speltips!

Efter att ha besegrat Rodionov planenligt har Garin varit en liten underdog både mot Fils och Borges - men ändå hittat ett sätt och navigerat sig fram till segrar. Imponerande insatser, då spelet i övrigt inte har varit bländande under säsongen. Därmed har han också hamnat utanför topp 100 på rankningen. Även om Garin gör en bra vecka så är han oftast ojämn under längre perioder.

Hurkacz har fått en lysande start på grussäsongen. Polacken har vunnit sina båda två matcher med klara siffror - utan att ha tappat något set ännu. Serven och de första slagen har suttit klockrent och då är han alltid svår att besegra. Både Choinski och Llamas Ruiz har slagits med siffrorna 7-6, 6-4. Liknande siffror kan det mycket väl bli även mot Garin.

Världstian till final?

Då Hurkacz har fått en stor utdelning i sitt spel på det röda underlaget ska han ses som en klar favorit till seger. Då han dessutom överlag gör en fin säsong och är i högform så är känslan att han tar sig vidare från mötet.

Mitt spel blir att Hurkacz täcker den låga handikapp linan på -2,5 games, till 1.83 i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip