Ny överkörning av Nadal att vänta.

Sagan får ett tråkigt slut för Berrettini, för han kommer nämligen bli uppäten av Nadal. Rafa täckte tillslut 7,5-linan mot Schwartzman men den borde ju så klart suttit enklare efter 6-4,5-1. Oavsett så löste det sig tillslut. Nu har han täckt handikapplinan i samtliga fyra matcher.

Och näst på tur är Berrettini som aldrig riktigt fått till det mot toppspelarna, första mötet med Nadal här men Berrettini har inte en spelstil som normalt hotar Nadal. Han kan spela med bra tryck i slagen och har en serve som tillhör de bättre i branschen. Men så länge Nadal kör sitt defensiva returtagande och håller bra längd i slagen så kommer Berrettini får oerhörda problem att attackera. Det såg man inte minst när han mötte Monfils, så länge fransmannen höll längden i slagen så hände det ingenting från Matteos håll.

När Monfils gick in i beast-mode vek Berrettini ner sig, varje gång. Nu möter han en spelare som ständigt är inne i beast-mode. Sen har vi det här med fitness också. Nadal har spelat 13 set fram till semifinalen – Berrettini har 21 set – det är en viss skillnad kan man säga.

Jag tror att Nadal nöter ner Berrettini med minst ett dubbelbreak och därför är -7,5 games bra även i den här matchen. Det enda som oroar är som sagt att Berrettini slår så pass hårt att han kan chansspela hela matchen. Allt som oftast slutar det i katastrof men får han till det så kan han hänga med.

Inte mycket talar för det så då trycker jag in polletterna på -7,5 games till 1,80 hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet .

This is the stats tab
This is the post tip