För fjärde gången på ATP-touren ställs Brandon Nakashima mot Frankrikes nummer ett Ugo Humbert, rankad på plats 18 i världen. Sist spelarna möttes var i Wimbledon i år, där fransmannen gick segrandes ur en fyra set duell. I mitt tycke ska han även vara klar favorit i denna batalj. Här är mitt speltips - till dubbla pengar i odds.

I och med att Nakashima är rankad som bäst just nu, på plats 36 på rankningen, är det ingen tvekan om att amerikanen är i fin form. Dock har insatserna blandats. Ömsom vin, ömsom vatten. I Hangzhou blev det utgång mot Marin Cilic, men här har han studsat tillbaka och besegrat landsmannen Frances Tiafoe - som stod för en svag prestation. Spelet måste återigen vara på topp för att utmana en annan het spelare.

För 26-årige fransmannen är också i högform. Efter utgången i US Open har han spelat Davis Cup för sitt hemland där Alexei Popyrin har besegrats men en förlust blev det mot världstrean Carlos Alcaraz i Spanien. Humbert gjorde bra prestationer. Något som följdes upp på favoritunderlaget då wild-card spelaren Shintaro Mochizuki besegrades utan krångel. Endast 3 games tappades i den första omgången. Starkt!

Ingen 50-50 drabbning!

Även om Nakashima har inlett piggt så ställs han på prov, mot en svårare motståndare - som själv har gjort en strålande prestation. Därmed ska Humbert ha en betydligt större vinstchans än vad spelbolagen antyder med sina odds.

Mina pengar läggs på att Humbert vinner matchen, till 2.00 i odds, hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip