Tysklands nummer ett i tennis, Alexander Zverev, har en lämplig uppgift inledningsvis i OS då han ställs mot Jaume Munar, som representerar Spanien. Världsfyran gör en fantastisk säsong, inte minst på grus där han är oerhört svår att bryta ner. Ett underlag som Munar har som sin favorit, men dagsformen är urusel. Här är mitt speltips i mötet.

Med 44 segrar och 13 förluster måste Zverev vara supernöjd med säsongen. Hela 20 gånger har han gått segrandes ur dueller på det röda underlaget, där han bara har 5 nederlag. Sist tog han sig till finalen i Hamburg där Arthur Fils blev för svår i det tredje setet, i tiebreak. Innan dess krossades motståndare med stora tal. Något som återigen bör bli fallet.

För Munar är helt under isen. Inte ens på grus har det gått bra, där Alex De Minaur krossade honom med siffrorna 5-7, 1-6, 4-6 i Franska Öppna. I Hamburg och Kitzbüchel blev det tidiga exit direkt. Spelet stämmer helt enkelt inte och några vapen att tillgå finns inte heller. Framförallt har Munar varit enkel att bryta i sina egna servegame. Något som kommer kosta honom dyrt.

Parkpromenad för Zverev!

Då Zverev har varit urskicklig på att hålla sina servegame och nästan lika bra i motståndarnas kan detta bli något av en enkel kamp. Precis som de flesta av Zverevs bataljer har varit under de senaste veckorna. I sina bästa dagar kan Munar vara skicklig på att hålla igång en duell, men aldrig riktigt hota en världsstjärna i toppslag.

Mina pengar läggs på att Zverev täcker handikapp linan på -5,5 games i matchen, till 1.97 i odds, hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip