En svår uppgift väntar amerikanen Tommy Paul när han inleder sin grässäsong i ATP Hertogenbosch mot Alexei Popyrin. Motståndaren är redan varm i kläderna och är svår att bryta. Här är mitt speltips i matchen.

Säsongen har inte varit helt lyckad för Popyrin, som har åkt ut tidigt både i Masters i Rom och Madrid, samt i Franska Öppna. Bytet av underlaget kom lägligt och bröt den negativa svackan. Rinky Hijikata besegrades komfortabelt i raka set med siffrorna 6-4, två gånger om. Spelet på gräs såg riktigt bra ut.

Efter en fin insats i Rom, där Paul nådde en semifinal, blev det utgång i Roland Garros tredje omgång mot Francisco Cerundolo. Efter att ha vunnit det första setet tappade Paul spelet helt och torskade de övriga tre. Det gröna underlaget passar hans spel. Förra säsongen blev det 9 segrar på 5 turneringar.

Popyrin bjuder upp på kamp!

I och med att Popyrin har fått en effekt av underlagbytet och har en seger bakom sig kan vi räkna med en ny stark prestation från honom. Paul kommer att få det jobbigt i sin öppningsmatch och bör inte på något sätt vara dominant. Jag förutspår ett jämnt möte där ytterst få marginaler fäller avgörandet.

Mina pengar läggs på att Popyrin täcker handikapp linan på +3,5 games, till 1.81 i odds, hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip