En månad efter en klar seger i ATP Lyon på grus ställs Alexander Bublik på nytt mot Aleksandar Vukic. Denna gång på brittisk mark i ATP Eastbourne. Vukic har fått en andra chans och kommit in som en lucky looser medan Bublik är rankad trea i turneringen. Här är mitt speltips i matchen.

Med två segrar och lika många nederlag är Bublik på jakt efter att vässa formen inför Wimbledon. På snabba underlag brukar han trivas bra. Sist i Halle tog han sig komfortabelt förbi Max Purcell i raka set innan Christopher Eubanks blev för svår i en skiljeset. Sedan dess har Bublik kunna förbereda sig väl inför denna turnering.

Detta är fjärde turneringen för Vukic på gräs. Med fem segrar och fyra förluster har insatserna vara fina. I kvalet åkte australiensaren ut mot Yoshihito Nishioka i två set, men fick ändå, på grund av en bra rankning, kliva in i huvudturneringen. Där besegrades formlöse Fabian Marozsan enkelt. Desto tuffare motstånd väntar nu.

En favorit att hålla i handen!

När det kommer till det gröna underlaget har Bublik ett stabilt facit med 41 segrar och 26 förluster. Mot sämre rankade spelare har han allt som oftast inga större bekymmer att gå segrandes ur dueller.

Mina pengar läggs därför på att Bublik täcker den låga handikapp linan på -2,5 games i matchen, till 1.89 i odds, hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip