Game 3 mellan Washington och NY Rangers väntar när det nu vänder till Washington, men trots det tror jag man väger för lätt.


Spela på matchen med 1500 kr gratisspel hos Betinia → 

Washington stod för en klart bra insats senast trots att man föll med 4-3, och powerplayspelet såg bra ut då två mål kom i spelformen.
Innan dess var det 4-1 i baken när NY Rangers har bättre.

Nu vänder man till hemmaplan och där har man vunnit båda mötena mot gästerna under säsongen, något som känns klart positivt.
Man har dock ingen stjärna som Panarin i truppen, och trots att det är hemmaplan och att det finns bra spelare som Ovechkin och Strome tror jag man på nytt åker på en förlust.
Bäckström och Bear saknas samtidigt som Sandin, Jensen och Iorio är dtd.

NY Rangers kopplar järngrepp om matchserien

NY Rangers succé fortsätter då man först vann grundserien. Därefter har man även vunnit båda matcherna mot Washington i åttondelsfinalen och skaffat sig 2-0 i matcher, och offensivt har det sett bra ut med åtta mål på dessa två matcher.

Nu vänder man till Capital One Arena och där jagar man säsongens första seger då man förlorat två matcher under grundserien.
Här är det dock inte någon match i grundserien utan det är en slutspelsmatch, något jag tror stjärnor som Panarin, Trocheck och Zibanejad tänder till lite extra på, och jag tror man vinner och skaffar sig 3-0 i matcher.
Chytil och Wheeler saknas samtidigt som Wennberg är ett frågetecken.

Shesterkin (Unconfirmed) - Lindgren (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip