Washington och Florida är en av matcherna som spelas natten till torsdag, och här ska gästerna ses med goda chanser att vinna matchen.

Washington har gått bra de senaste matcherna då man vunnit fyra av fem matcher. Senast slog man Columbus med 2-1, ett lag som inte tillhör ett av de bättre lagen.
Överlag har man dock inte visat upp något bländande spel, utan man har sett ut som man förväntat sig.

Bäckström har valt att ta timeout från hockeyn pga skador, vilket lämnar ett stort hål trots en poäng på åtta matcher.
En annan viktig spelare i Kuznetsov har varit sjuk och han är ett frågetecken till matchen, men även med honom så är man ett svagare lag än gästerna, och jag tror man väger för lätt här.
I övrigt saknas Pacioretty och Edmundsson samtidigt som Dowd och Van Riemsdyk är day-to-day.

Florida det bättre laget

Florida har vunnit sex av elva matcher hittills och det har verkligen varit upp och ner då man slagit lag som NJ Devils och Toronto för att sedan förlora mot Vancouver och Chicago.
Att man kan vinna mot de bättre lagen visar dock att det finns gott om kvalitet i laget.
Senast krävdes det förlängning för att vinna mot Columbus, en match man dock skapade klart flest lägen i då man sköt hela 47 skott på mål.

Man har fortsatt Ekblad och Montour borta på backsidan vilket är tufft, men det är spelare som man saknar under hela säsongen.
Även Sam Bennett saknas, men då man har namn som Barkov, Tkachuk, Reinhart och Verhaeghe i truppen så finns det gott om kvalitet offensivt.

Washington har tagit en del segrar på slutet men här möter man ett Florida som normalt sett är en klass bättre, och jag går på bortaseger i matchen.

Kuemper (Unconfirmed) - Bobrovsky (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Bethard
This is the stats tab
This is the post tip