Match två i Växjö där hemmalaget ska försöka utjämna i matchserien mot detta Rögle som verkar ha ofantligt svårt att förlora. Gästerna avgjorde senast med ett riktigt konstmål, men sanningen var väl den att Rögle lyckades stänga ner Växjö tillräckligt bra och göra ett mål mer än dem. Jag tror absolut inte att Växjö sätter sig i ett 0-2 underläge och kliver lite hårdare på ettan idag.

Växjö gör en okej match senast i första matchen mot Rögle. Man har egentligen full kontroll på Rögle hela matchen tycker jag innan Rodrigo Abols på ett snyggt, men lite märkligt sätt lyckas kvittera genom en styrning förbi Emil Larmi. Vöxjö hade absolut det mesta av spelet och det var givetvis förväntat, men även dem hade svårt att få hål på Rögles täta försvar samt en storspelande Rifalk. Idag är det lite vinna eller försvinna på ett vis. Det skulle vara otroligt svårt att vända ett underläge med 0-2 i matcher och det är faktiskt en av mina nycklar idag. Växjö har varit allldeles för bra under hela säsongen och jag tror inte man gör en "plattmatch" igen.

Rögle har gjort ett fantastiskt slutspel

Jaga tror jag skrev det senast också att man inte kan ta ifrån Rögle nånting av deras framgång såhär långt. De har gjort det grymt bra och de ledande spelarna har verkligen legat på sparlåga inför detta slutspel och steppat upp när man mest behövt det. Jag var dock inne på att man hade lite tur mot Färjestad, som för dagarna, var riktigt oeffektiva och inte lyckades förvalta sina målchanser. Nu var i och för sig Växjö också väldigt ineffektiva i match ett, men känslan är också att Rögle inte heller hela tiden kan leva på att försvara sig starkt. Man kvitterade från ingenstans senast och slog till med ett konststycke i förlängningen med en typ av mål som jag aldrig sett maken till. En laginsats rakt igenom som avslutades med att man också hade studsarna på rätt sida.

Rögle har gjort det otroligt bra utifrån sina förutsättningar och skulle man vinna idag igen så får det absolut ses som ännu en skräll. Jag tror bara Växjö tar sig i kragen idag och vinner ganska komfortabelt och det för att man åkte på en lite oförtjänt förlust i match ett. Vi höjer insatsen idag när oddset också är klart högre än senast och spelar detta med en tyngre insats hos ComeOn till oddset 1.96.

Insats: 4/5 units
This is the stats tab
This is the post tip