En härlig match väntar i NHL natten mot tisdag när Vancouver tar emot Vegas hemma i Rogers Arena, och här tror jag gästerna kan störa.

Vancouver har varit ett av ligans succélag under säsongen då man slagit alla förväntningar inför, och man är klara för slutspel.
Man ligger på en andraplats i conferencen före lag som Colorado, Winnipeg och Edmonton, vilket är ruskigt starkt.
Senaste resultaten har dock varit sådär då man vunnit två av de sex senaste, och det mot bottenlag som Anaheim och Arizona.

Offensivt leds man av Pettersson och JT Miller som gör en riktigt bra säsong. Det finns även en toppback i Hughes som leder backarnas poängliga med 86 poäng på 77 matcher, så mycket spets finns.
Här möter man dock ett Vegas som jagar slutspel, så det kommer inte bli enkelt då gästerna kommer väldigt motiverade.
Poolman förväntas missa matchen samtidigt som Lindholm är dtd.

Vegas i behov av poäng

Vegas är i högsta grad med i kampen om en slutspelsplats och till skillnad från hemmalaget är inget klart, så det gäller att hålla motivationen uppe.
Skulle man vinna här kliver man om LA Kings i divisionen och övertar tredjeplatsen, vilket innebär att man har greppet om slutspelsplatsen.
Nu senast föll man mot Arizona med 7-4 efter att man kollapsat rejält sista perioden, och en 1-4 ledning förvandlades till en 7-4 förlust.

Bortaplan är ett minus då man gör sina bästa matcher på hemmais, men på plussidan förväntas Hertl vara tillbaka i spel, vilket är klart positivt.
Man bör vara fullt motiverade här och då hemmalaget inte är i samma situation så tror jag man har en fördel här, och nu gäller det att spelare som Eichel, Marchessault och Karlsson kliver fram och visar vägen.
Stone, Pietrangelo och Hill förväntas missa matchen samtidigt som Roy är dtd.

DeSmith (Unconfirmed) - Thompson (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Coolbet
This is the stats tab
This is the post tip