Till dagens matcher i Hockeyettan ska vi kika lite på matchen mellan Tranås och Forshaga där jag tycker oddset är lite för högt på värmlänningarna helt enkelt.

Tranås kliver in som ganska stora favoriter till dagens möte med Forshaga och det tycker väl jag inte är helt rättvist. Någonstans så ska man ju givetvis ha en bra chans att vinna såklart och att man är just favoriter är inte heller något konstigt, men för mig är som sagt oddset lite för högt på gästerna.

Tranås ligger just nu på plats sex i tabellen med nio inspelade poäng på sex matcher, vilket kanske är lite sämre än laget förväntade sig. Två vinster, två oavgjorda och två förluster. tyder på att det är en väldigt jämn serie överlag. För själva lagets del så skulle jag ändå anse dem snäppet svagare i jämförelse med tidigare upplagor av Tranås. Man har tappat lite spetskompetens även om man såklart är ett av de bättre lagen i den västra serien. Senast slog man ju trots allt Dalen hemma med övertygande 3-1. Starten har som sagt varit lite knackig och jag tror ändå att det finns en växel till i Tranås även om man inte riktigt visat det än.

Forshaga fortsätter att imponera

Forshaga var jag inne på redan innan säsongen att vi har ett förbättrat och starkare Forshaga än vad vi är vana att se. Man har fått behålla den starka stommen i laget och kryddat det med ett par fina värvningar, vilket också har visat sig i inledningen då man har vunnit fyra av sex möjliga. Jag tror verkligen att Forshaga kan fortsätta att växa längre in i säsongen för man har verkligen ett starkt lag. Senast slog man faktiskt tillbaka Lindlöven efter att Hugo Ek-Koskela avgjort med mindre än minuten kvar av matchen. Man kommer garanterat behöva göra ytterligare en prickfri insats, men chansen till en seger idag är iallafall större än det odds som erbjuds. Lägg därtill att Forshaga får förstärkning i form av Jesper Kandergård till dagens match som är en högt meriterad spelare på den här nivån.

Jag tycker att Forshaga att vinna idag till 2.55 hos Unibet är ett bra och kul spel. Insatsen monterar vi till lite under medel denna gång då avkastningen blir rätt bra ändå.

Insats: 2/5 units

This is the stats tab
This is the post tip