I Scotiabank Arena väntas det hockey mellan Toronto och NY Islanders, och här lutar jag mest åt hemmaseger.

Toronto ligger sexa i sin conference och hittills har det varit en del up and downs under säsongen innan uppehållet så tog man dock fyra segrar på fem försök mot rätt tufft motstånd, så kan man bibehålla den formen så är mycket vunnet här.

Det finns en del skador som stör i bland annat Kämpf Woll, McMann och Klingberg samtidigt som Järnkrok också förväntas missa matchen.
Man har dock en helt annat spets än gästerna med namn som Nylander, Matthews, Marner och Tavares, något jag tror fäller avgörandet i matchen.

Gästerna har inte samma spets

NY Islanders kommer från en tuff period där man bara tagit en seger de åtta senaste matcherna och senast föll man mot Florida med 2-3 efter förlängning där man kvitterade sent i den tredje perioden.
Nu väntar en tuff bortamatch och på resande fot har man inte alls varit lika lyckosamma då det bara blivit åtta segrar på 24 matcher.

Skador finns i Bortuzzo och Cizikas samtidigt som Pelech och Pulock förväntas vara tillbaka, vilket vore ett klart plus. Offensivt finns det bra spelare i Barzal, Horvat och Nelson, men de är inte på samma nivå som hemmalagets toppspelare, och här borde man få svårt att vända den negativa trenden.

Toronto håller en högre klass än gästerna och då NY Islanders även kommer med svag form borde man få det riktigt tufft, och jag går på hemmaseger i matchen.

Samsonov (Unconfirmed) - Sorokin (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365